Krovna konstrukcija – napredak

Krovna konstrukcija - napredak

Nemam kaj puno pričat, majstori slažu krov na +35 C tempom kao da je hladovina. Izgaraju, ali krov ide odličnim tempom. Ja sam impresioniran do sad odrađenim radovima, dinamikom, pedatnošću – super sve!
Kupil sam mrežice danas 30 m2 i stiropora isto toliko s čime su majstori zatvarali prostor između rogova na spoju sa gredama na rubnim dijelovima kuće. Sad je to fino poravnato sa ciglom gledajući s vanjske strane i na to sve kasnije ide fasada.

Malo sam se i ja danas uključil u radove pa sam farbal grede, ali to tak nekak ide teško sa penzlom pa sam si donesal stroj koji sam kupil u bauhausu za farbat sobe i td., ali u spremnik baciš farbu za kaj god i dereš. Tak da brijem to sutra sve pofarbat jer bum 50 puta brži. S drvocidom smo već namazali dobar dio toga, ali još ću jednom podebljat pa na sve to boja.

Krovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredakKrovna konstrukcija - napredak

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.